Over ons

De klant staat vooraan bij ZSB. Direct daarna treft u een goed geolied team dat gezamenlijk bergen verzet. Een team dat kennis, vakmanschap en ambitie in huis heeft en uitblinkt in doeltreffendheid.

Korte lijnen
U heeft bij ZSB één vast aanspreekpunt. Deze persoon is volledig op de hoogte van de projectstatus en begeleidt u tot en met de oplevering van uw project. Deze werkwijze wordt door veel klanten gewaardeerd en biedt duidelijkheid.

Vast team
Wij willen goede producten ontwerpen, construeren, produceren en leveren. Daarom hechten we waarde aan een vast team. Een team dat kennis, kunde en enthousiasme combineert met efficiency en doelmatigheid. en dit van kantoor tot en met de productie-units en serviceteams. Zo werkt ZSB.

Geschiedenis
ZSB staat voor “Zeeuws Service Bedrijf” en werd ook wel “Zeeuws Staal Bedrijf” genoemd. Wij voelen ons thuis bij beide benamingen: We zijn een staal gerelateerd bedrijf en bieden service. Sinds 2004, het jaar dat de huidige directeur/eigenaar, Kees Gorsse, richting geeft aan de groei en ontwikkeling van het Zeeuwse staal- en servicebedrijf, is de organisatie gefocust op:
• Kennis en Kwaliteit
• Service en Snelheid
• Meedenken en Maatwerk

Kennis en Kwaliteit
Onze mensen zijn goed geschoold, krijgen de ruimte om te groeien en weten waar het om draait: Kwaliteit leveren!

Service en Snelheid
In onze 24-uurs economie is snel kunnen leveren en produceren een vereiste. De mensen van ZSB weten dit en gezamenlijk streven we naar de kortst mogelijke levertijden. Het team van ZSB is altijd bereid om meer te doen en om zo deadlines te halen.

Meedenken en Maatwerk
We willen graag meer zijn dan ‘een leverancier’. We leveren toegevoegde waarde door ons in te leven in de vraagstukken en problemen van onze klanten. We zijn inventief en vinden het een uitdaging om oplossingen te bedenken. Het begrip ‘maatwerk leveren’ is ons op het lijf geschreven juist omdat we actief meedenken; voor, tijdens en na projecten.

Kennis maken met ZSB? Bel: 0031 – 113 317 320